Welkom!

Mythos – Grieks restaurant in Hoeven

Welkom bij Grieks restaurant Mythos in Hoeven, waar uit eten gaan een echte beleving is! Het is alsof de Griekse zon schijnt, het strand op loopafstand is en de Ouzo aan een vriendelijke, voortkabbelende rivier op u staat te wachten. Wij brengen Griekenland dichterbij! Met onze topservice, traditioneel interieur en natuurlijk de overheerlijke gerechten waant u zich even in het prachtige Griekenland. En op onze speciale avonden met livemuziek wordt de beleving pas écht compleet.

Gezellig uit eten in een Grieks restaurant in Hoeven

Kom met z’n tweeën, het hele gezin of met vrienden naar ons restaurant in Hoeven en laat u verwennen. In een ongedwongen sfeer geniet u van typische Griekse vis-, vlees en vegetarische gerechten. Is het mooi weer en lachen de zonnestralen u tegemoet? Neem dan plaats op ons gezellige terras voor een onvergetelijk diner. Bent u een echte wijnliefhebber? Kies dan voor onze wijnproeverij. Bij elke gang kiest onze vinoloog een passende wijn bij het gerecht uit. Zo wordt de smaakbeleving nog intenser en unieker.

Openingstijden

ma Gesloten
di Gesloten
wo 17:00 - 22:00
do 17:00 - 22:00
vr 17:00 - 22:00
za 17:00 - 22:00
zo 16:00 - 21:00

Geniet altijd van onze Griekse gerechten

Wilt u zeker zijn van een plekje in ons restaurant in Hoeven? Maak dan direct uw reservering. Ontvangt u binnenkort gasten en wilt u een stukje Griekenland in huis halen? Dat kan ook! Geef vooraf uw bestelling door en wij zorgen dat u het op de afgesproken tijd kunt afhalen in ons restaurant in Hoeven, zodat u heerlijk 'thuis uit eten' kunt gaan. Heeft u specifieke wensen? Laat het aan ons weten. Wij houden hier graag rekening mee voor u.